Briller: Billige briller, designer briller, brillestel

Din guide til at spare penge på indkøb af billige briller. Vi viser hvordan du nemt sparer 50-75 % af prisen ved at købe dine brillestel og brilleglas på nettet. Brilleguiden.dk giver DIG billigere briller.

tirsdag den 25. marts 2008

Boss 0095 briller - by Hugo Boss

Så var det tid til endnu et pristjek, for at se om vi i Danmark stadig har verdens dyreste briller, samtidig med at jeg samlede inspiration til mit næste brillekøb.
Jeg gik i Thiele og fandt et par Boss 0095 briller (fra Hugo Boss). Boss 0095 brillestellet sælger Thiele til kr. 2079. Hertil kommer ca. kr. 1100 til brilleglas, som er minimumsprisen ved Thiele såfremt man ønsker at brilleglassene er anti-refleks og ridsefri. Totalprisen for et par Boss 0095 briller ved Thiele er således ca. kr. 3200. Thiele oplyste at leveringstiden på et par Boss0095 brillestel og brilleglas er ca to uger.

Jeg forventede naturligvis at man kan finde Boss 0095 brillerne væsentligt billigere på nettet - og jeg blev som sædvaneligt ikke skuffet.

Efter blot 5 minutters søgning på Google, fandt jeg et par Boss 0095 briller ved Wantglasses.co.uk. Her koster Boss 0095 kun GBP 102 - inklusiv letvægtsglas! Jeg vil også have brilleglas som er ridsefri og antirefleks, som kun koster GBP 20 ekstra. Hertil kommer så en mindre omkostning til fragt, men selve leveringstiden forventes ikke at være længere end de ca to uger som også Thiele har for Boss 0095 brillen.

For akkurat samme produkt (Boss 0095 brillestel + brilleglas der er ridsefri og antirefleks-behandlet) tager Thiele ca. kr. 3200 - mens brillerne ved Wantglasses.co.uk koster ca. kr. 1250!

En besparelse på næsten kr. 2000 - eller ca 60 % ! Jeg kan kun gentage mit råd: Køb dine designer-briller på nettet!

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer:

 • Klokken 27. aug. 2008 14.27 , Anonymous David Lysgaard sagde ...

  Hej!
  Jeg har også fundet er på briller på ovennævnte hjemmeside. Jeg har prøvet at oprette en konto for at købe, men under "Country" kan jeg kun vælge "United Kingdom" og "Eire". Er det overhoved mulig at bestiller briller fra denne side når man er fra Danmark. Jeg har prøvet at skrive til dem , men uden held. Jeg har iøvrigt ligeledes sparet over 60 %. Nogen der kan hjælpe mig?

   
 • Klokken 6. nov. 2008 16.20 , Anonymous Anonym sagde ...

  Fin artikel i Ekstra Bladet om brilleguiden.dk! Men guiden bliver jo endnu bedre, hvis den også lige får nævnt, at der jo er en pære dansk brillebutik på nettet, som kan levere i udgangspunktet alle designerstel og glas til spotpriser.

   

Send en kommentar

Links til dette indlæg:

Opret et link

<< Startside